Starší tablet najde doma ještě několik praktických využití

Tablet je jedním z chytrých zařízení, která jsou v domácnosti užitečná, co se týče zábavy. Funguje na podobném principu jako chytrý telefon. Můžete na něm hrát hry, používat aplikace, sledovat filmy, seriály nebo sportovní přenosy. Postupem času už nemusí stíhat novější hry nebo aplikace. Proto jej časem vyměníme za novější model. Starý tablet tak končí v šuplíku. Pokud jej nemáte komu darovat z přátel nebo rodiny, rozhodně jej nevyhazujte, nabízí se hned několik možností, jak jej využít.

Mohlo by vás zajímat:  Způsoby komunikace před érou sociálních médií měly mnoho podob

Přeměňte ho na budík

Nezbavujte se zbytečně staršího tabletu. Místo toho, abyste jej darovali, ležel v šuplíku nebo jste jej vyhodili, z něj udělejte něco užitečného. Například budík je skvělou variantou. Stáhněte si jednu z několika dostupných aplikací budíku do tabletu a začněte ho používat jako budík. Jako bonus si můžete vedle budíku dát také nějaký widget pro zobrazování počasí nebo dalších informací, které jsou pro vás užitečné.

Vytvořte si prezentaci fotek

Máte rádi fotky, ale nemáte už dostatek místa v pokoji? Zkuste přeměnit tablet na digitální rámeček. Svým způsobem to může působit podobně jako živé fotografie v Harrym Potterovi.

Mohlo by vás zajímat:  Používání telefonu způsobuje problémy se zuby. Výsledky průzkumu přináší znepokojivá čísla
Zdroj obrázku: Freepik

Tablet a jeho využití v kuchyni

Tablet je oblíbený proto, že je větší než telefon, takže je ideální pro sledování filmů a seriálů. Proto jeho využití v kuchyni je ideální volbou. Není nic lepšího, než když si zpříjemníte vaření nebo úklid tím, že máte v pozadí zapnutý film či seriál. Určitě není na škodu stažení nějaké aplikace s recepty, kdy vám skvěle poslouží jako asistent během vaření.

Čtečka knih

Nemáte už dostatek místa v knihovně na další knihy a přemýšleli jste o pořízení čtečky elektronických knih? Se starým tabletem nemusíte přemýšlet zbytečně o pořízení elektronické čtečky knih. Místo toho si pořiďte aplikaci pro čtení knih a zabijete tímto krokem dvě mouchy jednou ranou. Vyberte si jednu z aplikací na základě doporučení nebo recenzí v internetovém obchodě.

Zdroj: https://myni.life/sustainable-living/15-ways-to-repurpose-an-old-tablet/