Dokonalá míchaná vajíčka díky jediné ingredienci navíc. Lepší jste ještě zaručeně nejedli

Míchaná vejce jsou jedním z nejčastěji volených jídel ke snídani. Samotná příprava je velmi jednoduchá, ale jak se ukázalo, můžeme snadno obohatit jejich chuť. Stačí přidat lžíci majonézy. Míchaná vejce nikdy nebyla tak načechraná a měkká.

Přidejte lžíci majonézy do míchaných vajec. Neuvěříte, jak dobře to bude chutnat

Míchaná vejce jsou jednoduché jídlo vyrobené z vajec, smažené na pánvi na tuku. Tento pokrm je považován za jedno z nejjednodušších jídel a je známý po celém světě. A co víc, je to zdravá alternativa ke snídani. Vejce jsou bohatá na bílkoviny, vitamíny a minerály, které jsou nezbytné v naší stravě. S přídavkem zeleniny je to velmi zdravé jídlo.

Při přípravě míchaných vajec můžeme hodně experimentovat. Přidat lze slaninu, pažitku, šunku, rajčata nebo houby. Jedná se o základní přísady, které často přidáváme do míchaných vajec. Někdy stojí za to vyzkoušet i jiné ingredience, jako třeba majonézu. Ta pomůže k dokonale nadýchaným míchaným vajíčkům.

Zdroj obrázku: Freepik

Dokonale načechraná míchaná vejce. Stačí přidat majonézu

Jak připravit dokonale nadýchaná míchaná vejce? Máme pro vás recept s majonézou. Připravíme si 35 g másla, 3 vejce, cherry rajčata, 1,5 čajové lžičky majonézy, sůl a trochu pažitky na ozdobení. Také příprava je velmi jednoduchá. Zahřejte máslo na pánvi a přidejte rajčata. Smažte je lehce asi 3–5 minut a stále je míchejte. V misce rozklepněte vejce, která pak nalijte do pánve s rajčaty. Důležité je, aby se vejce nechytala k pánvi. Když jsou míchaná vejce téměř usmažená, přidáme majonézu. Smíchejte na vypnutém hořáku, osolte a přidejte pažitku. Máte hotovo! Míchaná vejce nikdy nebyla tak nadýchaná. Takto připravená míchaná vajíčka podávejte s kusem chleba, bílého pečiva nebo kouskem křupavého toustu.

Zdroj: https://greatist.com/eat/scrambled-eggs-dukes-mayonnaise-cookbook
Mohlo by vás zajímat:  Budovat důvěru zaměstnanců není jednoduché. Kde začít?