Září přináší na hudební scéně řadu dlouho očekávaných novinek

Září je tu a s ním přichází nová vlna hudebních událostí. Nejenže se letní festivalová sezóna postupně uzavírá, ale mnoho umělců právě v tomto měsíci vypouští své novinky. Tento podzimní měsíc nabízí ideální příležitost k objevení nových rytmů a melodií, které nás budou provázet v chladnějších dnech a nocích. S takovými jmény jako Polo G, Rod Wave a Drake se zdá, že září nám přinese hudební zážitky na vrcholné úrovni. Pojďme se podívat, co nás čeká v zářijové hudební kuchyni.

Mohlo by vás zajímat:  Jaké vlastnosti neuvidíte u skromných lidí?

Největší hudební novinky měsíce

V září nás čeká trojice skvostných alb od světově uznávaných umělců. Začněme s Polo G, který se po svém úspěšném albu z roku 2021 „Hall Of Fame 2.0“ vrací s novým počinem „HOOD Poet“, který vyšel 15. září. Tento rapper z Chicaga již vypustil několik singlů, například „No Time Wasted“ s Futurem či „Barely Holdin‘ On“.

Stejný den, 15. září, vyšlo i páté album rappera Roda Wavea s názvem „Nostalgia“ jako následovník alba z roku 2022 „Beautiful Mind“. Jediný singl z tohoto alba, „Come See Me“, již zaznamenal úspěch.

Mohlo by vás zajímat:  Září přináší jedinečné možnosti pro milovníky jídla i dobrého vína

A na závěr, 22. září vyjde dlouho očekávané album od Drakea – „For All the Dogs“. Po úspěšném albu „Honestly, Nevermind“ a spolupráci s 21 Savage na albu „Her Loss“ se Drake připravuje potěšit své fanoušky opět.

Zdroj obrázku: Freepik

Významné singly

Několik umělců nám již představilo singly, které předznamenávají jejich nová alba. Drake například vypustil svůj singl „Search & Rescue“ a spolupracoval s Popcaanem na jeho skladbě „We Caa Done“. V červnu pak spolupracoval s britským rapperem J Husem na skladbě „Who Told You“.

Mohlo by vás zajímat:  Film v kině, nebo doma: zážitek může být obojí

Ocenění

Ocenění také hrají důležitou roli v kariérách těchto umělců. Zajímavým poznatkem je, že Drake získal v roce 2023 Grammy za nejlepší melodický rapový výkon společně s Futurem a Tems se skladbou „Wait for U“.

Ať už jste fanouškem jakéhokoli žánru, září v hudbě vás určitě nezklame. Vybírejte z bohaté nabídky a užijte si hudební podzim naplno.

Zdroj: https://www.xxlmag.com/september-2023-music-releases/