Nedejte dešti šanci a zvolte obuv do každého počasí

Deštivé dny mohou být výzvou pro zachování sucha a pohodlí, zejména pokud nejste vybaveni správnou obuví. Mužské boty pro deštivé dny by měly být nejen funkční, ale také stylové. Na podzim je nepříznivé počasí všudypřítomné a každý chlap potřebuje pořádné boty do deště a bláta. Nejenže budete chodit v pohodlí, ale také si udržíte svůj styl.

Gumové holínky

Gumové holínky jsou klasikou pro deštivé dny. Jsou nepropustné a ochrání vaše nohy před mokrem. Moderní designy vám umožní najít takové, které se budou skvěle hodit ke každodenním outfitem. Jsou ideální pro procházky po dešti nebo pro venkovní aktivity.

Mohlo by vás zajímat:  Pánský šatník si zaslouží tu nejlepší péči

Voděodolné boty

Voděodolné boty jsou skvělou volbou pro muže, kteří chtějí zachovat svůj elegantní styl i za deštivého počasí. Tyto boty mají speciální povrchovou úpravu nebo membránu, která zabraňuje pronikání vody dovnitř. Jsou ideální pro práci nebo pro společenské události.

man-walks-through-puddle-terracotta-leather-shoes-close-up-reflection-puddle-littered-horizon-walking-man-concept-journey-side-view
Zdroj obrázku: Freepik

Goretex boty

Boty s technologií Goretex jsou známé svou voděodolností a zároveň umožňují nohám dýchat. To znamená, že se nebudete potit, i když bude venku vlhké počasí. Jsou skvělou volbou pro outdoorové aktivity, jako je turistika nebo cyklistika.

Mohlo by vás zajímat:  Se správnou péčí vydrží kožená obuv roky jako nová

Chukka boty

Chukka boty jsou krátké kotníkové boty, které jsou často vyrobeny z kůže nebo z nubuku. I když nejsou plně voděodolné, můžete je ochránit voděodolným sprejem a nosit je v mírně deštivých dnech. Jsou elegantní a hodí se k mnoha různým stylům. V posledních letech jsou velmi populární bez ohledu na to, v jakém oboru pracujete.

Chelsea boty s voděodolným povrchem

Pokud chcete spojit eleganci Chelsea bot s ochranou před deštěm, hledejte modely s voděodolným povrchem. Tyto boty mají ikonický design s elastickými panely na stranách a jsou ideální pro každodenní nošení do práce nebo do města. Každý muž potřebuje kvalitní boty do každého počasí. Neváhejte a vyberte si jeden z těchto stylů pro své každodenní nošení v chladnějších a sychravých dnech.

Zdroj: https://www.overlookboots.com/blogs/boots/best-rain-boots-for-women-and-men