Nejlepší hodinky letošního podzimu: na své si přijde každý

Podzim je tady a s ním přichází i nová sezóna pánských hodinek. Pokud hledáte ten správný doplněk k vašemu podzimnímu outfitu, máme pro vás několik zajímavých tipů. Ať už preferujete luxus, sport nebo eleganci, naše selekce pro podzim 2023 má něco pro každého muže.

Luxusní hodinky: Seiko Prospex Samurai SRPE37K1

Prvním tipem jsou luxusní hodinky Seiko Prospex Samurai SRPE37K1. Tyto hodinky jsou inspirované legendárním modelem Samurai a nabízejí vynikající hodnotu za své peníze. S ocelovým pouzdrem, černým ciferníkem a silikonovým páskem jsou tyto hodinky nejen krásné na pohled, ale také odolné. Jsou voděodolné až do hloubky 200 metrů a pohání je automatický strojek, což znamená, že se nebudete muset starat o výměnu baterií.

Mohlo by vás zajímat:  Zimní trendy oděvů kombinují různé styly a materiály. Důraz kladou na pohodlí a funkčnost

Sportovní hodinky: Casio G-Shock GA-2100SKE-7AER

Pro aktivní muže, kteří vyžadují odolnost a funkčnost, jsou ideální sportovní hodinky Casio G-Shock GA-2100SKE-7AER. Tyto hodinky jsou vyrobeny z karbonu, což zajišťuje vynikající odolnost proti nárazům a pádu. Digitální ciferník a silikonový pásek jsou praktickými prvky pro každodenní nošení. Tyto hodinky jsou také voděodolné do 200 metrů a nabízejí širokou škálu funkcí, včetně světla, stopek a budíku.

rehearsal-preparation-groom-s-watch-hand
Zdroj obrázku: Freepik

Elegantní hodinky: Timex Marlin Automatic 34mm

Pro muže, kteří preferují klasický a elegantní vzhled, jsou tu hodinky Timex Marlin Automatic 34 mm. Tyto hodinky jsou inspirované retro modelem Marlin a nabízejí jedinečný šarm. S ocelovým pouzdrem, modrým ciferníkem a koženým páskem jsou ideální pro formální i neformální příležitosti. Jsou voděodolné do 50 metrů a také je pohání automatický strojek, což je skvělý bonus pro milovníky tradičního hodinářství.

Mohlo by vás zajímat:  Tipy pro výběr sportovního vybavení do chladných podzimních dnů

Tyto hodinky jsou skvělou volbou pro muže, kteří hledají kvalitní hodinky za dostupnou cenu. Nabízejí vynikající hodnotu za své peníze a jsou vyrobeny z kvalitních materiálů.

Další zajímavé možnosti

Pokud jste stále nenašli ty správné hodinky pro podzim 2023, nezoufejte. Na trhu je mnoho dalších zajímavých možností, které mohou splnit vaše požadavky. Zde jsou některé další tipy:

Orient Kamasu – Sportovní hodinky s ocelovým pouzdrem a modrým ciferníkem.

Citizen Promaster Diver – Potápěčské hodinky s ocelovým pouzdrem a černým ciferníkem.

Mohlo by vás zajímat:  Šál na podzim zahřeje a stylově doplní outfit

Tissot Everytime Swissmatic – Elegantní hodinky s ocelovým pouzdrem a bílým ciferníkem.

Zdroj: https://www.hodinkee.com/packages/all-the-new-watches-of-2023