Bernard začíná novou sezónu s lehkostí

Rodinný pivovar Bernard na jaře představí svěží, aromatický ležák. Vytvořili ho kombinací čtyř typů sladu: českého, bavorského, karamelového a pšeničného. Použili také různé druhy tuzemských a zahraničních chmelů. Uvařili jsme dobré, lehké a osvěžující pivo,“ představuje speciál pro jarní a velikonoční trh Josef Vávra, vrchní sládek a generální ředitel pivovaru.

Svěží nefiltrovaná novinka zlatavě jantarové barvy se dobře pije. „Jde o pivo, které může být nápojem na celý večer, obsahuje 3,5 procenta alkoholu. Hořkost 45 IBU je o trochu vyšší než u běžného ležáku, je svěží a skvěle ladí se sladovou chutí a příjemnou chmelovou vůní,“ říká dál k charakteru jarního speciálu Josef Vávra.

Mohlo by vás zajímat:  Na mokré silnici dojde k aquaplaningu snadno. Dostaňte se ze smyku bezpečně

Jarní speciál Bernard bude k dostání pouze čepovaný v restauracích a hospodách nabízejících pivo Bernard, pivovar jej připravil 800 hektolitrů.

Bernard Jarni Special 01